تهیه ‫زرشک پلو با مرغ

بعد از بو دادن این مواد ، آن را به مرغ پخته شده زرشک پلو با مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد آن توسط مرغ خورده شوند.
از این مرحله به بعد ، دمای گاز باید کاملاً ملایم باشد و اجازه دهید ماده بدون ضربات به مدت 10 دقیقه غلیظ و حل شود.

طرزتهیهزرشکپلوبامرغ

در حالی که مرغ در یک تابه جداگانه حل و فصل می شود زرشک پلو با مرغ ، 1 قاشق غذاخوری کره و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید تا برنج موجود در قابلمه براق شود.
و زرشک های تمیز شده ، شکر ، 1 قاشق غذاخوری زعفران و 1 قاشق غذاخوری گلاب را که قبلاً در تابه آماده کرده ایم قرار می دهیم زرشک پلو با مرغ و همه آنها را با کره و روغن سرخ می کنیم.
در این بخش از ادامه طبخ زرشک پلو با مرغ ، یک قاشق برنجی را که زعفران شده بودیم به زرشک بو داده اضافه کرده و سپس پسته زرشک پلو با مرغ خرد شده را درون آن بریزید.
در آخر اینکه پس از مخلوط کردن ، این مواد را روی برنج دم کرده ریخته و مرغ و سس که قبلاً پخته شده را روی حرارت ملایم سرو کنید.
زرشک در مواد غذایی رنگارنگ می ماند

طرز تهیه مرغ مجلسی خاله خانم

برای اینکه رنگ زرشک زرشک پلو با مرغ باقی بماند و بسیار عالی و براق باشد و رنگی به غذا ندهد ، باید به محض حل شدن دانه های قند ، گرمای گاز را خاموش کنیم.

همچنین مراقب باشید که برش های پسته زرشک پلو با مرغ را روی حرارت اضافه نکنید زیرا رنگ پسته با حرارت کاملاً تغییر می کند و رنگ اصلی خود را از دست می دهد.

گفتنی است ، وقتی زعفران را به طور جداگانه به مواد زرشک پلو با مرغ خود اضافه می کنیم و اجازه نمی دهیم زرشک آب و رنگ خود را بازگرداند ، هر یک از مواد تشکیل دهنده رنگ و بویی خاص و زیبایی را در جای خود به خود می گیرند.

تهیه زرشک pilaf با مرغ & lrm
زرشک pilaf با مرغ
نکات مهم در پخت و پز زرشک پلو:
در تهیه زرشک زعفران بهتر است قطعات مرغ زرشک پلو با مرغ را قبل از پختن سرخ کنید و بعد از اینکه طلایی شد ، پیاز ، ادویه و آب را اضافه کنید تا طعم زرشک زرشک شما بهتر شود.
بهتر است در پخت و پز مرغ از پیاز مناسب استفاده کنید ، زرشک پلو با مرغ بنابراین 2 تا 3 پیاز کوچک را در آن قرار دهید.

زرشک پلو با قورمه سبزی

گوشت بوقلمون را می توان به جای مرغ نیز استفاده کرد.
برای طبخ مرغ فقط از زردچوبه و نمک استفاده زرشک پلو با مرغ کنید و مرغ مورد استفاده در این ظرف باید زرد باشد ، بنابراین استفاده از رب و زعفران باعث تغییر طعم غذا می شود.
اگر دوست دارید هنگام تمیز کردن مرغ مرغ را پوست بگیرید زرشک پلو با مرغ ، اما بهتر است مرغ را پوست نریزید زیرا باعث خوشمزه شدن آن می شود.
برای رنگ بهتر زعفران بهتر است زرشک پلو با مرغ آن را با زرشک و شکر در تابه بریزید و قبل از اینکه کره کاملا ذوب شود کمی آن را گرم کنید. سپس نصف لیوان آب را اضافه کرده و آن را برای چند دقیقه روی حرارت قرار داده و بعد خارج می کنیم.
زعفران را روی حرارت زیاد قرار ندهید زیرا عطر آن کم می شود. زرشک پلو با مرغ
آب مرغ را هنگام سرو باید غلیظ کرده و در یک کاسه جداگانه سرو کنید.
در صورت تمایل می توانید مقداری آلو ترش را نیز به سس مرغ اضافه کنید.
برای سرخ کردن زرشک بهتر است از کره یا روغن تازه استفاده شود.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مرحله به مرحله

هنگام زرشک زرشک ، شکر را روی آن بپاشید زرشک پلو با مرغ زیرا باعث می شود زرشک به برنج بچسبد و غذا ترش و شیرین شود. زرشک را نیز باید روی حرارت بسیار کم قرار دهید زیرا گرمای زیاد باعث خشک شدن آن و در هنگام استفاده می شود. به دندان می چسبد.
برای داشتن رنگ بهتر زعفران ، زرشک پلو با مرغ باید آن را در سنگ یا ملات چوبی خرد کنید تا عطر و بوی خود را از دست ندهد.
هنگام سرو ، یک قاشق غذاخوری پسته خرد شده را روی زرشک پلو با مرغ زرشک بریزید تا رنگ سبز آن به همراه قرمزی زرشک باعث شود تا غذا زیبایی بیشتری پیدا کند.
زرشک pilaf با مرغ & lrm

زرشک pilaf با مرغ مجلسی و منشأ ایرانی

نکات اضافی در مورد زرشک pilaf با مرغ
زرشک pilaf با مرغ بخشی از pilaf و chelo است
مدت زمان تهیه مواد اولیه زرشک پلو با مرغ و مواد مورد نیاز حدود 30 دقیقه است
و مدت زمان پخت و پز و انتظار حدود 1 ساعت و 30 دقیقه است.
زرشک پلو با مرغ را می توانید برای ناهار ، شام سرو کنید.
همچنین می توان صبح آن را در ماه رمضان میل کرد.
توجه داشته باشید که مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای زرشک پلو با مرغ 5 نفر مناسب است.